Het is eindelijk zover. Na een lange winter kunnen de schaatsen in het vet, de winterjassen de zolder op, de laatste boerenstampot is gegeten 😉,want het gaat nu toch echt gebeuren. De zomer komt eraan. Vandaag ging de temperatuur al richting de 20˚, maar morgen……..morgen gaat de temperatuur echt over de grens van 20˚ heen. Volgens een lokale weerexpert kan het op sommige plekken zelfs 24˚ worden. 

Zou het ellendige weer nu echt verleden tijd zijn? Laten we het hopen, maar voor morgen vooral genieten van het buitenleven. Vanavond hebben we dat zelf al gedaan tijdens een wandeling door het glooiende landschap rond Eys. Afschakelen en de stress vergeten tijdens een ommetje met het adembenemende uitzicht op de omringende heuvels en dalen. Behalve een verdwaalde motorrijder, een paar mountainbikers en enkele collega wandelaars was het lekker rustig.

Ook toe aan een paar daagjes er tussenuit?

Laat je verrassen door de schoonheid van de omgeving en geniet van de rust en stilte die je hier vindt.

Of je nu op zoek bent naar een romantische getaway, een actieve vakantie of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, onze vakantiewoning biedt de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg.

Vanuit onze vakantiewoning kun je gemakkelijk de mooiste wandelroutes verkennen en genieten van het prachtige landschap. Maar ook op culinair gebied valt er genoeg te ontdekken. In de nabije omgeving vind je vele gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en heerlijke streekproducten.

Kortom, onze vakantiewoning in Eys biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en laat je betoveren door de schoonheid van deze bijzondere regio!

Leave a Reply