De rioolwerkzaamheden die plaatsvinden in Eys komen steeds dichterbij onze woning. Op dit moment is onze straat op 100 meter afstand van onze woning afgesloten en rijden er vrachtwagens en graafmachines door de straat. De straat is vanuit de richting Simpelveld voor bewoners nog bereikbaar. U kunt nog steeds uw auto parkeren in de buurt van onze woning. Let daarbij wel op dat de bewoners nog goed uit hun uitrit kunnen. Is er geen plek meer dan adviseren we de auto op het kermisplein aan de Nachtegaalstraat te zetten.

Vanaf 13 juli tot 22 september zal ons deel van de straat volledig afgesloten zijn, behalve tijdens de Bouwvak (31 juli tot en met 18 augustus), wanneer de weg begaanbaar zal zijn voor bewoners.
Om het vervoer van koffers of boodschappen voor onze gasten gemakkelijker te maken, hebben we besloten om onze bolderkar weer tevoorschijn te halen. De bolderkar heeft jarenlang goed werk verricht bij uitstapjes, carnavalsoptochten etc. en was eigenlijk met pensioen. Gasten kunnen deze nu weer gebruiken om spullen naar en van de auto te vervoeren, zodat u niet telkens heen en weer hoeft te lopen.
Hopelijk verlopen de rioolwerkzaamheden voorspoedig en wordt onze straat snel weer helemaal toegankelijk.

De loopwegen naar onze woning blijven overigens ten allen tijde begaanbaar, zodat u zonder problemen van uw vakantie kunt genieten.

Voor actuele informatie kijk op de site van Wegenbouw Kurvers:

https://wegenbouwkurvers.nl/projecten/reconstructie-eys

Leave a Reply