In Eys zelf zijn er tijdens de 10e editie van de Kunstroute Gulpen-Wittem in het pinksterweekend van 2023 kunstwerken te bewonderen op 4 verschillende locaties. Deze locaties in Eys maken deel uit van de 40 locaties in de hele gemeente waar kunst tentoongesteld wordt.

De Kunstroute Gulpen-Wittem is een evenement waarbij kunstenaars uit alle windstreken de mogelijkheid krijgen om hun werk te tonen aan het publiek. Het is een gelegenheid voor kunstliefhebbers om kennis te maken met diverse vormen van kunst, zoals schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie en meer. Met meer dan 100 deelnemende kunstenaars is er een grote verscheidenheid aan stijlen en technieken vertegenwoordigd.

Om bezoekers te helpen bij het verkennen van de Kunstroute Gulpen-Wittem en het vinden van de verschillende locaties, zijn er brochures met routebeschrijvingen beschikbaar. Deze brochures kunnen worden verkregen op alle locaties waar kunst te zien is, evenals bij het servicepunt van Visit Zuid-Limburg in Gulpen. De brochures bieden een overzicht van de deelnemende kunstenaars en de locaties waar hun werken te vinden zijn, zodat bezoekers gemakkelijk hun eigen route kunnen uitstippelen en de kunst kunnen ontdekken die hen het meest aanspreekt.

De locaties in Eys zijn:

Kunstroute locatie 24: Vinkstraat 16, Carla Muijrers-Noppeneij
Kunstroute locatie 25: Hoebigerweg 10, Hanny en Marleen Prevoo – Monique Setola – Jo Hendriks
Kunstroute locatie 26: Grachtstraat 11a, Els Steensma
Kunstroute locatie 27: Grachtstraat 5, Nicole Janssen 

Dit jaar hebben wij het genoegen om kunstenaars in ons vakantiehuis te verwelkomen.
Hun kunst is te bewonderen op de Etenakerhof in Wijlre. Zij maken o.a. RVS objecten met kleur.

Voor meer informatie: Kunstroute Gulpen – Wittem

Leave a Reply