Het afgelopen weekend was hier het centrum van het internationale wielrennen, met de bekende Amstel Gold Race. Het was een spektakel om de recreanten op zaterdag en de dames en heren UCI wereldtop op zondag te zien strijden tegen de uitdagende heuvels.

Ons vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in deze prachtige omgeving. De organisatie van de Amstel Gold Race heeft niet voor niets ervoor gekozen om de renners meerdere malen door ons mooie dorpje te laten passeren, waaronder de bekende Eyserbosweg. Dit bewijst dat het hier uitdagend genoeg is voor fietsers van alle niveaus.

Of u nu een gepassioneerde fietser bent die graag de uitdaging aangaat, of gewoon wilt genieten van de rustige omgeving en de prachtige natuur, ons vakantiehuis biedt u alle comfort en faciliteiten die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Wij nodigen u dan ook van harte uit om te komen genieten van al het moois dat Eys en het Limburgse heuvellandschap te bieden hebben.

Leave a Reply