Wanneer u op weg bent naar Eys, ziet u mogelijk verschillende omleidingsborden vanwege wegwerkzaamheden. Maakt u zich echter geen zorgen, alle ondernemers in Eys zijn nog steeds bereikbaar. Er zijn enkele lokale omleidingen in Eys zelf, maar deze zullen uw reis niet hinderen.

Onze vakantiewoning ondervindt momenteel geen hinder van de werkzaamheden, maar dit kan in de toekomst wel het geval zijn. De straat voor onze woning zal binnenkort volledig opengebroken worden om het riool te vervangen. Parkeren voor onze woning is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk, maar er is een alternatieve parkeerplaats beschikbaar op het pas vernieuwde kermisplein, welk zich op loopafstand bevindt. Deze parkeerplaats is ge├╝pdatet naar de nieuwste standaarden en biedt zelfs de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

De loopwegen naar onze woning blijven te allen tijde begaanbaar, zodat u zonder problemen van uw vakantie kunt genieten.

Voor actuele informatie kijk op de site van Wegenbouw Kurvers: https://wegenbouwkurvers.nl/reconstructie-eys

Leave a Reply