De lente is gearriveerd in het prachtige Limburgse landschap en hoewel het weer wisselvallig kan zijn, is er veel activiteit van wandelaars en wielrenners. Maar er is meer nieuws te melden, want onze website is vernieuwd!

We hebben nieuwe foto’s en onderdelen toegevoegd, en links naar lokale bedrijven in Eys. Ook hebben we een blog waarin we onze bezoekers willen informeren over de vele activiteiten en evenementen in de omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of actief wilt deelnemen aan de vele sportactiviteiten in de regio, Vakantiehuis Nix-Frissen is de ideale uitvalsbasis. Geniet van de rust en schoonheid van Zuid-Limburg en ontdek alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Bezoek onze vernieuwde website en boek nu je verblijf in Vakantiehuis Nix-Frissen voor een onvergetelijke ervaring!

Leave a Reply